Ivan și Asociații Icon Profesionalism

Profesionalism

Ivan și Asociații s-a impus pe piața românească a societăților de avocatură datorită politicii proprii, managementului eficient și profesionalismului avocaților săi.

Ivan și Asociații Icon Experiență

Experiență

Experiența ne-a învățat că dreptul construcțiilor nu poate exista fără o înțelegere adecvată a fiecăreia dintre fazele proiectului și fără înțelegerea aspectelor tehnice.

Ivan și Asociații Icon Management îmbunătățit

Management îmbunătățit

Înțelegem rolul esențial al managementului îmbunătățit al proiectului, ceea ce duce la o execuție adecvată și la o dezvoltare eficientă în timp și cost a proiectului.

Balanța dreptății și Dreptul construcțiilor, Achiziții publice și Arbitraj internațional

Găsim întotdeauna cea mai bună soluție pentru clienții noștri

Echipa Ivan și Asociații este specializată în domeniul dreptului construcțiilor, achizițiilor publice și arbitrajului internațional și are experiența, creativitatea și cunoștințele necesare pentru a oferi servicii de top companiilor de construcții atât în procesul de licitație, faza de construcție, cât și în cadrul litigiilor.

Având în vedere faptul că cei doi parteneri ai societății noastre au oferit în trecut consultanță pentru Ministerul Transporturilor și C.N.A.I.R. și au acționat în calitatea de CAD numit în diverse proiecte de infrastructură, putem să oferim clienților noștri o experiență vastă care combină viziuni atât din sectorul public, cât și din cel privat.

0

Clienți

0

Proiecte Executate

0

Ani de experiență

Domenii de practică

Echipa Ivan și Asociații este specializată în domeniul dreptului construcțiilor, achizițiilor publice și arbitrajului internațional și național

Ivan și Asociații Consultanță

Asistență

Echipa noastră asigură asistență juridică într-o gamă largă de sectoare de activitate, precum: inginerie și construcții, achiziții publice, drept administrativ, drept comercial.

Află mai mult
Ivan și Asociații Arbitraj

Arbitraje

Echipa noastră ajută clienții pe tot parcursul procesului de arbitraj, fiind implicată în cauze majore de arbitraj în conformitate cu Regulile Curții Internaționale de Arbitraj

Află mai mult
Ivan și Asociații CAD

CAD

Este un proces de soluționare a litigiilor în care unul sau mai mulți membri CAD acționează pentru soluționarea/prevenirea litigiilor în proiecte de construcții la scară largă.

Află mai mult
Ivan și Asociații Contracte FIDIC

Contracte FIDIC

Mecanismele legale specifice Contractelor FIDIC necesită o atenție dedicată detaliilor, interacțiunii continue dintre aspectele tehnice și legislație.

Află mai mult
Ivan și Asociații Litigii

Litigii

Litigiile reprezintă unul dintre cele mai cunoscute mecanisme de soluționare a oricărei dispute contractuale sau necontractuale.

Află mai mult
Ivan și Asociații Achiziții Publice

Achiziții publice

Achizițiile publice se referă la procesul prin care autoritățile publice achiziționează lucrări, bunuri sau servicii de la companii.

Află mai mult

Proiecte

Societatea noastră are experiență în proiecte majore, cum ar fi proiecte de cale ferată, autostrăzi, mediu și alte investiții în infrastructură, dar și în arbitraje privind domenii comerciale și de investiții.

De ce să lucrezi cu noi ?

Societatea noastră are experiență în proiecte majore, cum ar fi proiecte de cale ferată, autostrăzi, mediu și alte investiții în infrastructură, dar și în arbitraje privind domenii comerciale și de investiții.

Ivan și Asociații, Avocați cu experiență

Avocați cu experiență

Echipa noastră are experiența, creativitatea și cunoștințele necesare pentru a oferi servicii de top companiilor de construcții în procesul de licitație cât și în cadrul litigiilor.

Ivan și Asociații Management de zi cu zi

Management de zi cu zi

Echipa noastră oferă servicii de management de zi cu zi în legătură cu cele mai mari și mai complexe proiecte de infrastructură aflate în derulare.

Ivan și Asociații 18 ani experiență

18 ani experiență

Experiența noastră cu autoritățile publice centrale, cât și cu sectorul privat ne-a ajutat să obținem o mai bună înțelegere a nevoilor și obiectivelor ambelor părți

Ivan și Asociații Eficiență cost & timp

Eficiență cost & timp

Experiența ne-a adus perspective îmbunătățite asupra gestionării disputelor și a revendicărilor, pentru a deveni eficiente din punct de vedere al costurilor și al timpulu.

Ivan și Asociații Cunoștințe

Cunoștințe

Cunoștințele aplicate în domeniul nostru de expertiză au fost dobândite și prin implicarea noastră în elaborarea legislației majore precum legea exproprierii.

Ivan și Asociații Angajament

Angajament

Angajamentul nostru că toate proiectele de construcție pentru care oferim servicii de management să fie finalizate în conformitate cu obiectivele clienților noștri.

Ivan și Asociații - Ivan Cristina Avocat Coordonator

Cristina IVAN

Avocat coordonator

Cristina Ivan este partener și avocat coordonator al SCA Ivan și Asociații. Cristina este trainer certificat și membră ARIC (Asociația Română a Inginerilor Consultanți).

Cristina este un avocat cu o experiență de peste 15 ani în asistarea și acordarea de consultanță autorităților publice sau companiilor private în legătură cu contractarea, implementarea și derularea de contracte în baza Condițiilor FIDIC, inclusiv consultanță oferită autorităților publice centrale pentru evaluarea ofertelor depuse în procedurile de achiziții publice.

Citește mai mult

Diana COCIAS

Partener

Diana Cociaș este avocat partener al SCA Ivan și Asociații. Diana este trainer acreditat FIDIC și Vicepreședinte al ARIC (Asociația Română a Inginerilor Consultanți). De asemenea, Diana este membră a Comitetului pentru Piața Internă al EFCA (Federația Europeană a Asociațiilor de Consultanță în Inginerie).

În trecut, a oferit consultanța Ministrului Transporturilor și Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România, putând oferi clienților o experiență îmbunătățită care îmbină viziunea atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Citește mai mult
Ivan și Asociații - Diana Cociaș - Partener
Contactează-ne

Informații

Ivan & Asociații

Ivan și Asociații Adresa Icon

Adresă

Piața Victoriei, sector 1 București,
Bd. Nicolae Titulescu nr. 1
Bl. A7, scara 4, ap. 98-99